Venkovní rolety na solární pohon

Venkovní rolety na solární pohon jsou vybavené špičkovými motory od firmy Somfy, a představuje ideální volbu pro moderní a energeticky úspornou domácnost. Díky solárnímu napájení není potřeba žádné stavební úpravy nebo elektrické připojení, což umožňuje snadnou instalaci na jakékoliv okno, dokonce i v místech s omezeným slunečním svitem.
Venkovní rolety na solární pohon nejen zvyšují komfort bydlení, ale také přispívají k úsporám energie. V létě chrání interiér před přehříváním a vytváří příjemné klima, což snižuje potřebu klimatizace. V zimě zase zabraňují úniku tepla a tím šetří náklady na vytápění. Tato kombinace přispívá ke zvýšení energetické účinnosti a dlouhodobé úspoře peněz.
Díky chytrým funkcím a snadnému ovládání lze rolety ovládat na dálku pomocí aplikace nebo dokonce hlasových asistentů, čímž přináší další vrstvu pohodlí a bezpečnosti.

Nevíte si rady a potřebujete poradit?

Zavolejte, napište nebo se rovnou zastavte do naší vzorkové prodejny ve Vsetíně. V příjemném prostředí a pří šálku dobré kávy probereme vaše představy a požadavky, a společně najdeme nejvhodnější řešení pro vaši stavbu.




Napište nám, rádi vám poradíme

    * Povinne údaje